Prostor dobrega počutja, ki se skriva v staromeščanski stavbi v centru Ljubljane.

Med popotovanjem po različnih koncih sveta, spoznavanjem konceptov in nabiranjem idej se je rodila zamisel o domu, kjer kvalitetno preživiš svoj prosti čas. Storitve, ki poskrbijo za dobrobit (in sozvočje) TELESA – UMA in LEPOTE, so izvedene na visokem nivoju – hkrati pa zapeljane tako, da se pri nas počutiš kot doma.

Obišči nas na naslovu Župančičeva 10, kjer izpostavljamo pomen ljubezni do sebe. Poleg stalne ponudbe vedno znova dodajamo nove aktivnosti, delavnice in dogodke – v tem vidim največjo prednost koncepta, kajti tako rastemo, se razvijamo in smo konec koncev tudi zanimivi. Ne moreš se nas naveličati, ker nikoli ne veš, kaj bomo počeli naslednji mesec!

Vse storitve kreirajo posameznice – v manjšini posamezniki – z neverjetno energijo in znanjem, hkrati pa prepričanjem, da z enehnim izobraževanjem in učenjem lahko dosežemo boljši vsakdan.

Hvala, da si del naše zgodbe.

Petra Kordiš, ustanoviteljica

smove ekipa

Vse storitve kreirajo posameznice – v manjšini posamezniki – z neverjetno energijo in znanjem, hkrati pa prepričanjem, da z nenehnim izobraževanjem in učenjem lahko dosežemo boljši vsakdan.

Imaš idejo, kako postati del ekipe? Oglasi se nam preko maila: info@smove.si

Sledi @smove.si